Jimmy Sjölund glänste i överfylld kyrka

Förra årets succé med en Elvis-gala i Hällstads kyrka samlade 210 personer. Då stod kyrkans man, Lars Kempe, och Arne Johansson och Jimmy Sjölund för en mycket uppskattad underhållning. I år arrangerade dom en ny Elvis-gala i Fänneslunda kyrka och denna gång förstärkta med Tomas Klasson och två körtjejer. I år räckte inte kyrkan till, det kom 390 personer! Man fick knö in 7 personer i varje bänk som var avsedd för 6 personer och ändå fick många stå upp. Och det blev en bejublad föreställning och för mig var Jimmy Sjölund i sitt esse, för även om han var bra i Hällstad så glänste han, nu som en fulländad Elvis-kopia. Tillsammans med duktiga Arne ”Riset” Johansson och Tomas Karlsson med tjejer samt Lars Kempe visade ännu en gång publiken sitt stora gillande varför man får se sig om efter en större kyrka då ryktet om detta populära arrangemang säkert sprider sig. Som avslutning höll Lars Kempe en andakt. Innan vi lämnade kyrkan fick vi njuta av ”O store Gud” som framfördes så vackert att det var rörande.

Fänneslunda kyrka som var överfylld vid Elvis-galan.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.