Orken tog slut i Åskloster

I ett strålande vackert väder spelades Klosterboulen 2 den 23 augusti. 42 lag kom till start och man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel och alla matcher började på 2-2. Hans Johansson (SSÖ) och jag blev ju 5:a i våras och var hoppfulla denna gång. Och det började bra, då vi i första matchen mötte Skenes Teheri Ylitapio och Lennart Olsson och vann med 13-5. Sedan följde tre (3) matcher mot Landvetter-lag vilket sög musten ur oss (tror jag). Men det började bra då vi mötte Bengan med fru Lillemor som vi lyckades vinna med 13-8. Sedan var det dags att vända blad – vi mötte då Birgitta och Sune Blad och om jag minns rätt fick vi stryk med 10-13. I 4:e matchen var det dags för Bengan och Lillemor igen, och nu var dom väl förberedda och vårt spel haltade betänkligt av någon konstig anledning, och andra förlusten var ett faktum. Sista matchen mötte vi ett lag från Hans förening (SSÖ) i form av Monica och Bosse Larsson. Vi bytte strategi genom att Hans blev läggare och jag skytt. Vi hängde med ganska bra ett tag men SSÖ-arna fick till en 3:a när dom stod på 10 och dagen var slut för oss. Så nu ser jag fram mot att snart få spela med Hans igen så vi återvinner tryggheten i vårt spel. Vann tävlingen gjorde Birgitta och Sune som vi ”sparrade” så effektivt att det kanske dimper ner 10 % i sparring-arvode….

HELA resultatlistan finns här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.