Hökerums KM i lottad mixdubbel

Onsdagen den 16 augusti arrangerade Hökerums Boule KM i lottad mixdubbel. 8 damer och lika många damer (fordras för mix) hade anmält sig, men då en herrspelare uteblev ”offrade” sig Karin att inte delta. De 7 lagen lottades ihop och Lisbeth och jag kom i samma lag. Efter två förluster fick vi stå över och fick därmed en vinst med 13-7. I dagens sista match vann vi med 13-6 och fick därigenom en hedrande tredje plats. Klubbmästare blev Ann-Christin och Per-Ola som övertygande vann samtliga sina 4 matcher, på andra plats kom Anita och Egon med 3 vinster och vi på tredje plats med 2 vinster och +5 i diff.

Klubbmästarna Ann-Christin och Per-Ola flankerade av t.v. tvåan Anita och Egon och t.h. trean Lisbeth och Eddy.

Hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.