Nu har vi även licenserna hos Dalsjöfors (DAL)

Efter 20 års verksamhet har Hökerum Boule upphört och vid årsskiftet har också klubbens licenser upphört. Därmed försvinner också HÖKs klubbmärke, som blivit mycket uppmärksammat under åren, till och med under SM och ”vanliga” tävlingar har spelare från när och fjärran delgivit sitt gillande.

 

Lisbeth och jag har från och med 2018 våra licenser i Dalsjöfors GoIF (DAL) vilket är naturligt eftersom vi varit medlemmar i klubben några år. Tror att jag varit med här i 7 år, efter att DAL tog över InneKnallen då. Just InneKnallen startade jag i Hökerumshallen vilket pågick ända tills hallen stängdes. I väntan på en ny hall i vår kommun hyrde vi in oss i Borås några år tills vi fick en hall i Ulricehamn.

Nu väntar vi bara på att kunna inköpa de gröna DAL-jackorna så vi blir korrekt klädda vid klubb-bundna tävlingar och liknande.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.