Lyckad debut med DAL-licensen

Lördagen den 13 januari tävlade jag för första gången med en DAL-licens. Inga-Lill Johansson och Yngve Dahlbom frågade om jag ville spela med dom i SSÖs Vinteryran och naturligtvis ville jag det. MEN… jag visste ju inte om ryggen skulle hålla. Kloten hade ju inte varit ur väskan sedan HÖKs tävling den 6 juli. Men dom tog risken – och det var jag mycket tacksam för. Jag fick den hjälp dom kunde ge mig och efter 4 omgångar låg vi på andra plats. Fick då möta obesegrade BOR och tyvärr fick vi stryk med 6 klot. Men glädjen fanns för mig att bli femma och med ryggen intakt. Nu ser jag fram mot en ny period med mera boule…

Hela resultatlistan finns här!

 

Det här inlägget postades i Resultatrapportering. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Lyckad debut med DAL-licensen

  1. Gerd skriver:

    Lycka till. EDDY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.