Premiär i vinterns InneKnallen

Tisdagen den 23 januari deltog jag för första gången i årets InneKnallen. Detta i Dalsjöfors lag med Kjell Engström som ansvarig. Eftersom jag inte deltagit tidigare och nu har licensen i DAL så var det inget hinder. Hur det gick? Jo Gun Engström fick den otacksamma uppgiften att få igång mig genom att bilda lag med mig. Men det gjorde hon bra, för i nästa match – nu med Leena Valkama – vann vi mot BBC-laget med Arne A och Erkki S. Leena vågade på sig ännu en match med mig och då mötte vi Inga-Lill G och Lennart N (som nu har licens i DAL, men startade i BBC och spelar därför serien ut i detta lag). Och nu hade vi kommit igång ordentligt och lyckades med detta mesta. Seger med 13-5. Så nu får vi se hur fortsättningen blir, om laget kanske behöver mina tjänster någon mer gång.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.