Spelade final i ännu en tävling

Dalsjöfors tävling Månadsfighten arrangerades i Borås boulehall fredagen den 26 januari. Man spelade i klassen V65d och det kom 40 lag till start. Upplägget var 5 omgångar monrad utan slutspel. Och precis lika förra veckans tävling – SSÖs Vinteryran ihop med Inga-Lill J och Yngve D – kom vi i sista matchen att spela ”final” på bana 1 (förlorade och blev 5:a). Denna gång spelade jag med Janne Ahlberg och allt funkade jättebra. Vi började med vinst mot (slutplac inom (-), Hans-Olow Hansson och Jan-Gunnar Roos från ULC (20), därefter Jan-Åke Brandt och Bo Nilsson BOR (9), följt av Esko Kiviharju och Risto Onnela KIF (8) och i fjärde matchen mötte vi Inger och Ove Löfgren KÄR (11). Så i femte omgången var vi på bana 1 och mötte SSÖ-bröderna Bengt-Åke och Lars-Gunnar Andersson (1). Vi tog en ledning med 6-0, därefter vet jag inte vad som hände – förlorade med 7-13 och återigen blev slutplaceringen 5:a. en plats som jag var mycket nöjd med och att förlora mot bröderna A är ingen skam. Grattis!

 

Dagens vinnare, Bengt-Åke och Lars-Gunnar Andersson SSÖ flankerade till vänster av tvåan Barbara Edström och Claes Olsén HVE och till höger KIF-laget på tredje plats – Jan-Olof Caspersson och Mona Larsson.

Hela resultatlistan finner du här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.