Tufft för DAL-laget i Jönköpings Fyrmanna

Den 25 februari spelade ett lag från DAL i Jönköpingstävlingen Fyrmanna och på söndagens klass V55/4. Det var fullt hus i hallen, dvs 24 st 4-manna-lag. Dagen före spelades samma tävling i öppen klass och några var nog kvar och deltog på söndagen också. Jag hade förmånen att få vara en del i laget som Dalsjöfors anmält. Tillsammans med Janne Ahlberg, Lars-Göran Axelsson och Yngve Dahlbom fick vi en tuff start. Vi mötte ett lag från KÄR/DON med bl.a en av Sveriges stora spelare under många år, Håkan Berg. Håkan har licensnummer 13 (låga licensnummer till elitspelare).

Upplägget i 4-manna var att man i varje match först spelade 2 dubbelmatcher, därefter en trippelmatch. Man skulle spela 4 lag-matcher under dagen och i trippeln skulle lagets 4 spelare turas om att stå vid sidan, men fick bytas in efter 3 omgångar eller fler. Ett för oss helt nytt grepp, men jag älskar nya grepp om det har en tanke bakom. Och det tyckte jag Ista’n Boule hade.

Åter till första matchen mot Håkan & Co (som slutade 3:a) – vi förlorade båda dubblarna men var taggade till trippeln, där vi vann över vårt elit-motstånd. Vi fick i fortsättningen möta ytterligare Kärnan-lag (Yngve Evaldsson, slutade 8:a), och ett lag från Knäred (PET) som slutade 9:a och sedan ett hemmalag från IST (som slutade 23:a).

Vi gjorde, trots förlusterna, bra delmatcher och fick en bra diff – bara -3.

Slutresultatet från Fyrmanna i Jönköping

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.