Hökerum Boule nedlagt, Sö Vings IF går in

Måndagen den 26 februari 2018 beslutade HÖKs sista årsmöte att lägga ner klubben. Nu gällde det att rädda kvar den fina boule-anläggningen ”ViskaBoulePlatsen” i Hökerum. Därför var den högsta önskan att någon förening i Hökerum ville överta anläggningen och fortsätta att driva boule på platsen. Och till mötets stora gillande hade ortens stora förening, Södra Vings Idrottsförening, beslutat på sitt årsmöte dagen innan, att rädda kvar anläggningen. Så HÖKs årsmöte beslutade enhälligt att SVIF tar över ViskaBoulePlatsen och Hökerumsborna och boende i dess omgivning har kvar anläggningen.

Själv har jag 29 år som aktiv i SVIF (1967-1996) då jag var inblandad i många delar av klubbens verksamhet. Föreningen startade 1931 och som jag minns det så var det fotboll och bandy i början. Därefter växte klubben fort och jag fick vara med då den passerade ett medlemsantal på 1.000. Så nu när SVIF förfogar över en förstklassig bouleanläggning så har man en verksamhet som medlemmarna kan syssla med långt upp i åldrarna.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Hökerum Boule nedlagt, Sö Vings IF går in

  1. Gerd skriver:

    Det låter OK. Hoppas ni kan ev få någon tävling där på denna härliga plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.