Dalsjöforsframgång i Lukas Minne 2018

Den 8 april kom 16 6-mannalag till start i Lukas Minne. Två av dem kom från Dalsjöfors, bl.a det lag som förra året blev 3:a. Och detta lag (Christina och Jan Ahlberg, Kjell Engström, Tommy Skog, Inge Perbring och Eddy Persson) startade hyfsat bra men det innebar också att motståndet snabbt blev mycket bättre. Var i mitten av tävlingen och spelade i ”stora hallen”. Slutade sedan på 12:e plats av 16 deltagande lag. Då gick det bättre för det andra DAL-laget (Ingalill Johansson, Yngve Dahlbom, Ann-Sofie Johansson, Lars-Göran Axelsson, Ann-Marie Johansson och Sture Johansson) som startade lite försiktigare men hamnade på en imponerande 6:e plats! Och inte nog med det: de 6 första lagen spelade ett litet slutspel (lika plac.matcher som vi är vana vid) där DAL-arna fick möta laget på 5:e plats. Och här vann man och slutade därmed på en femteplats. Bra gjort!

Se slutresultatet på de första 5 platserna här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.