Full fart på kärringarallyt 2018

Inte bara full fart – även fullt hus! Hela 40 lag kom till start när Dalsjöfors boule arrangerade sin traditionella damtävling ”Kärringarallyt” i Ulricehamns boulehall. Och en hel del långväga gäster – bl.a från Tyringe, Varberg, Skara, Landvetter, Växjö, Tidaholm…  Även ”publikperrongen” var ofta välfylld och inte minst när det blev dags för sista och avgörande omgången. Och publiken fick snabbt en favorit bland spelarna: 11-åriga Moa Ingelstedt som tillsammans med mamma Eva-Karin spelade framgångsrikt hela dan och efter en bra vinst även i femte omgången tog dom en välförtjänt andraplats. Moa fick sina lägg perfekta och mamma sköt bort de flesta motståndarklot som kom för nära.

Suveräna vinnare blev det säkra damlaget som kom från Kronäng och Varberg, Berit Sjöberg och Elsy Svensson som gick obesegrade genom hela tävlingen. Grattis!

 

Prispallen vid årets Kärringarally, segrarna Berit Sjöberg och Elsy Svensson flankerade till vänster av tvåaorna Eva och Moa Ingelstedt och till höger treorna Birgit Adler och Mona Carlsson.

Se hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.