Vårens tur till Ullared avklarad

Onsdagen den 11 april gjorde vi en dagsutflykt, där första anhalten var varuhuset i Ullared. En jättebra dag att besöka Ullared – runt avdelningarna med kläder var det lite trångt men i hela övriga varuhuset var det gott om svängrum. Nu kompletterade vi vårt ”Ullareds-lager” hemma som började bli lite tunt. Vi blev färdiga i beräknad tid och kunde fortsätta dagen med färd till Glommen. Hit har våra tidigare grannar Lisbeth och Uno Karlsson flyttat, efter att några åt bott i Skogstorp. Vi började med att intaga lunch och vårt värdpar bjöd oss till Falkenberg för att äta på Hamnkrogen. En mycket positiv upplevelse både beträffande mat och miljö. Hit kommer vi säkert fler gånger.

Lisbeth K, Lisbeth P och Uno K utanför Hamnkrogen i Falkenberg.

Efter lunchen återvände vi till Karlssons nya boende i Glommen, där vi fick avnjuta gott eftermiddagskaffe och under flera timmar prata om ditt-och-datt och inte minst deras många år som våra närmaste grannar på Fornstigen. Mycket nöjda med dagen återvände vi så till Hökerum…

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.