SPF Seniorerna har spelat DM i boule

2018 års DM i boule arrangerades av SPF Seniorerna Bogesund i Ulricehamn. Det blev en mäktig dag med strålande sol och kämpig värme. 38 lag kom till spel fördelat på 11 lag i damtrippel, 7 lag i herrtrippel och hela 22 lag i mix-trippel. Arrangörerna stod för ett väl genomtänkt och genomfört arrangemang.

 

Tre trötta men mycket nöjda spelare från Hökerums SPF, Eddy, Lisbeth och Bengt Asp.

Från SPF Seniorerna Hökerum kom ett lag med Bengt Asp som ankare tillsammans med Lisbeth och Eddy. Laget, som spelade i mix-trippeln, var ett av de två lag som gick obesegrade genom tävlingen och fick en hedrande silverplats bland 22 lag.

Förstora bild genom att klicka på den.

Damklassens prispall: I mitten segrarna från Norra Kind, Greta Berglund, Gerd Nilsson och Gun-Britt Claesson, flankerade till höger av tvåan från Bollebygd, Mona Carlsson, Björg Appelkvist och Gunnel Krook och till vänster trean från Bogesund, Maj-Britt Abrahamsson, Lillemor Andén och Britta Larsson.

Segrare i herr-trippeln, Bogesundslaget med Jan-Gunnar Roos, Gary Andén och Dick Enander.

Segrare i mix-trippeln, laget från Bogesund, Christer Green, Inger Green och Boris Rygert.

 

SPF Boule dam o herr 2018 DM

SPF Boule mix 2018 DM

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.