Kindscupen 2018 genomförd i strålande väder

För tredje gången arrangerade Kinds Boulesällskap Kindscupen med upplägget där man spelade monrad med A- och B-slutspel. Senast var 2015 då jag hjälpte Jalle eftersom det var vi som fick idén att något år tidigare prova idén. I år blev tävlingen därför till minnet av Jalle som numera inte finns bland oss längre. I år var det lite tuffare att få ihop jämnt antal lag, då flera avhopp gjordes efter sista anmälningsdag. Det varma vädret de senaste månaderna satte säkert sina spår i många spelare, men när vi blåste för spel fanns 32 lag på plats vilket var en ”behändig” grupp att administrera.

Upplägget var ju 3 omgångar monrad och därefter gick de 8 lag som låg först till ett A-slutspel med kvarts-, semi- och final medan övriga lag fortsatte monrad-spelet 2 matcher till som ett B-slutspel. Detta innebar att samtliga lag spelade 5 matcher utom de 4 lag i A-slutspelet som förlorade kvartsfinalerna, och alltså bara spelade fyra matcher. Sex matcher spelade de övriga A-slutspelslagen som även spelade semifinaler och final eller match om tredje pris.

Pristagarna i A-slutspelet, fr.v. tvåan Lejonkulan med Lars-Erik och Inger Årnfelt, segrarna från Kronäng Sirkka och Kjell Petersen, trean från Sansjö Allan Hermburg och Leif Fällmar samt t.h. fyran från Tråvad Lars Nilsson och Yvonne Lindqvist.

A-slutspelets matcher och resultat

B-slutspelets slutresultat

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.