Nedskräpning i Hökerum

Vid vår morgonpromenad igår gick vi bl.a på Romsåsvägen från Linnekärr till skolan. Det är väl gården Backens marker på vänster sida, som nu är inhägnat (för att djuren ska kunna finna lite grönska i skogen). Vi tog upp de burkar vi nådde utan att kliva över stängslet. Kvar finns nu fler burkar och en flaska. När vi närmade oss skolan fann vi ytterligare burkar och annat skräp. Vi tog med oss vad vi kunde och slängde i papperskorg vid skolan. Men vi är lite oroliga för de burkar och flaskor som ligger innanför inhägnaden, om det kan skada djuren. Vilka är befriade från sunt förnuft och slänger skräpet i naturen?

Händerna fulla av skräp som andra slängt ifrån sig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.