Tuff dag på Dalsjöfors ”Guldmixen”

Den 15 september arrangerade Dalsjöfors (DAL) sin traditionella tävling ”Guld-Mixen” på boulebanorna i Övrarp. 30 lag startade och jag lyckades få med mig Lisbeth till tävlingen. Mötte i första matchen ett lag från Landvetter, som jag nog inte mött tidigare. Vi gjorde en rivstart och vann de två första vändorna stort. Men Landvetter kom tillbaka och började hota i slutet innan vi lyckades avgöra och vinna första matchen. Det innebar att vi fick möta allt svårare lag, bl.a två DAL-lag (Inga-Lill och Yngve följt av Gun E och Göran B) där vi förlorade båda. Skene med Gudrun A och Jan-Erik J spädde på vår förlustlista och i sista matchen mot Veddige hade vi en jämn match men torskade igen. Vad ska man skylla på? Jag hade ingen ursäkt men Lisbeth hade oturen att få spela med en för dagen okoncentrerad partner. En ljusglimt? Ja nu kan det bara bli bättre…

Hela resultatlistan från GuldMixen

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.