Avslutning med Boule-Mästerskap i Hökerum

Södra Vings IF anordnade söndagen den 30 september en avslutningstävling i Hökerum, kallad ”Viskaboule-Mästerskap”. Man har hela sommaren haft fritt spel på onsdagskvällar och på förmiddagen på söndagar. När man inbjöd medlemmarna i SVIF samt andra som någon gång deltagit i det fria spelet till en enkel tävling så fick man 16 spelare anmälda. Man spelade först tre omgångar monrad och fick då ihop en tabell som låg till grund för avslutande placeringsmatcher.

Slutresultatet nedan visar placeringarna efter dessa matcher och här ser man att Gunvor och Per Jörgensen blev enda laget med seger i alla 4 matcherna. Man spelade övertygande hela dagen och var väl värda segern. Dessutom extra roligt att just dessa vann eftersom dom lagt ned mycket arbete vid skötsel av ViskaBoulePlatsen under sommaren. GRATTIS!

Prispallen vid årets ViskabouleMästerskap, fr.v. segrarna Gunvor och Per Jörgensen och t.h. på andraplatsen Klas-Göran Hellqvist och Ronnie Andersson.

Resultatlistan från avslutningstävlingen

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.