Boule på kommunens ”Familjelördag”

Lördagen den 27 oktober arrangerades för tredje gången kommunens ”Familjelördag”, nu i Hökerum. Här kunde besökande familjer och andra prova på alla tänkbara sporter och sysselsättningar som erbjuds. I HLTKs tennishall var fyra verksamheter ordnade där HLTK stod för tennis, Södra Vings IF för fotboll, innebandy och BOULE! Vid fotbollsavdelningen fick besökarna försöka skjuta mål på Södra Vings målvakt, vid innebandyn fick man skjuta mot ett innebandymål som var täckt men försett med olika stora hål som gav olika många poäng. Vid boulen var en boulebana skapad genom att man på en presenning skapat en grus-sektion där lillen var placerad. Utkastplatsen var en ring, vars avstånd varierades beroende på utövarens storlek och ålder. Vi som stod för boulebanans verksamhet var tidigare spelare i Hökerum Boule, numera Södra Vings IF boulesektion, Gunvor och Per Jörgensen samt Lisbeth och Eddy Persson. Och det var många som provade på boulespelet och några blev tända på spelet och kan nog tänka sig återkomma när spelet drar igång till våren.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.