Nu börjar vår boulebana avvecklas

Söndagen den 4 november 2018 fick vi hjälp av några familjemedlemmar när boulebanan ska avvecklas. Patrik med sonen William kom med motorsåg och fullmatade med krafter för att suga tag i de tunga syllarna och stolparna. Sandra med Sasa sög också tag i tunga och smutsiga (jordiga) delar som skulle bearbetas. Stärkta av en liten kaffepaus kunde vi konstatera att nu återstår bara bortforsling av trä- och grusmaterial vilket vi kan ta senare. Till våren räknar vi med att tillföra matjord och återställa gräsmattan som en gång fanns på platsen.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.