34 lag när DAL arrangerade Vintercupen 2018

Fredagen den 14 december kom det 34 lag till start när Dalsjöfors GoIF boule körde sin tävling ”Vintercupen 2018” i Borås Tennis- & Boulehall. Klassen var V65MXd och man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel. Jag tror det var första gången jag spelade ihop med Gun Engström så det var med stor förväntan jag såg fram mot starten. Och vi behövde verkligen inte skämmas för våra prestationer under dagen. Första matchen fick vi möta laget från Tranemo, Lennart och Britt-Marie Kjaer som vi besegrade med siffrorna 13-2. Lite ”futtigt” kanske när nu Tranemo har licensspelare som kommer ut och tävlar. Andra matchen blev en ”het” tillställning då vi mötte lagkompisar från DAL, inga mindre än duktiga paret Ahlberg (Christina och Janne). Vid ”full tid” och efter ”pågående o en till” stod det 10-10 varför skilje spelades med ett klot var. Här tog Ahlbergs två poäng och vi fick genomlida en hedersam förlust med 10-12. Tredje matchens motståndare kom från Varberg (Lena och Walter) där vi återigen fick ”bösst” med minsta möjliga mariginal: 10-11. Så här långt hade vi fortfarande en bra diff på +8 när vi åter fick möta kompisar från DAL – Ingalill Gustafsson och Lennart Nilsson. Vill minnas att vi hade en rejäl ledning ett tag, men dom kom nästan ikapp, vår seger blev 13-10. Nu var vår diff +11 när vi i sista matchen mötte fruktade Varbergslaget med Kenneth och Birgitta – den förstnämnde boule-fostrad i DAL. Efter ett stort underläge började vi klättra uppåt och deras spel började vackla. Tog den ena poängen efter den andra men vid 9-10 kom så en svag omgång från oss, varför förlusten blev 9-13. Summan av dagens spel blev mer än godkänt: 2 vinster, 3 förluster, och +7 i diff.

Hela resultatlistan ser du här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.