Hedrande plats vid L-G Krantz minne den 1 december

28 lag kom till start när Kronängs IF boule arrangerade sin traditionella tävling till minnet av L-G Krantz lördagen den 1 december. Man tävlade i klassen V65 dubbel och upplägget var 5 omgångar monrad utan slutspel och platsen var Borås Tennis & Boulecenter. Det var tre lag från Dalsjöfors GoIF och jag spelade denna gång med Jan Ahlberg. När dagens spel var avslutat hade vi fått en hedrande 6:e plats, men vägen dit var lite underlig faktiskt. Vi mötte Ulricehamnslaget med Anders Svensson och Svante Johansson två gånger: första och sista matchen. I första matchen hade vi en klar ledning med 11-4 men förlorade med 11-13. Matchen mot BOR med Christer Lenson och Stellan Larsson vann vi liksom mot Lars-Erik Fritioff SJÖ och Inger Vestin SSÖ. Dags för 4:e matchen, nu mot starka SSÖ-laget med Mona Carlsson och Arne Efraimsson. Där blev det svängigt värre: Vi hade ledning med (tror jag) 3-2 och fick då en sexa (nu ledning med 9-2). Vi kom nog till 11 innan SSÖ-arna både kom ikapp och vann. Tror att vi nu låg på 10:e plats när vi åter fick ta oss an ULC-arna Anders och Svante. Denna gång var det vår tur att vinna och med 3 vinster och en präktig diff kom vi totalt på 6:e plats.

Ytterligare en positiv upplevelse var gruset på banorna, då man försett dessa med nytt grus och sammantaget med luriga svackor och upphöjningar gav detta ett positivt slutbetyg av tävlingsdagen.

Hela resultatlistan ser du här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.