Positivt spel i årets Fyrlingen

Den 4-5 januari arrangerades årets Fyrlingen i Borås Boulehall. Som arrangerades som vanligt av Pom De Pin (POM). Det var flera år sedan jag tidigare spelade i tävlingen, men denna gång i trippelklassen och med Leif Löfgren och Inge Perbring. En premiär med denna lagsammansättning. Och det gick riktigt bra, då vi började med vinst mot ett lag från Kinds BS. Detta förde dock med sig att vi fick möta ett seedat lag från Helsingborg (KÄR) som aldrig gav oss någon chans i matchen. Att vi fick 3 (tre) poäng ska vi vara mycket tacksamma för. Positivt var dock att det var ”goa gubbar” vi mötte som gav god stämning i matchen. I tredje pool-matchen mötte vi ”hemmalaget” POM med bl.a Gerd Tunje och då var vi varma ordentligt och vann matchen. Därmed gick vi vidare till B-slutspelet där vi mötte SSÖ-laget med bröderna Andersson och Arne Efraimsson som var på hugget. Och vi hängde med bra men tiden räckte inte till – matchen avbröts vid ställningen 5-9 vilket innebar att dagens tävlande var slut.

Att vi fick stryk mot KÄR-laget skäms vi inte för – laget blev tvåa i dagens spel och se resultatlista nedan.

Fyrlingen 2019 trippel

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.