En helkväll i Borås

En fredagskväll i februari gjorde Lisbeth och jag en helkväll i Borås. Vi gick först på bio ”Britt-Marie var här” och eftersom det bara fanns VIP-platser kvar tyckte vi att vi skulle prova detta. Visserligen 40 kr dyrare än ”vanlig” bio-biljett men det var det värt. VIP-salongen hade bara två bänkrader med 6 platser i varje. Och sittplatserna bestod av breda tjocka fåtöljer, fällbara så stöd för benen även kom fram. Armstöd breda och mjuka. Nära till filmduken och härligt ljud gjorde starten på kvällen jättelyckad. Filmen: Ja ganska mysig faktiskt,

Lisbeth på plats redan som första gäst i salongen.

 

Nöjda efter biobesöket gick vi rakt över Stora torget till restaurang Oliven för att avnjuta en läcker supé och ett glas gott vin till den som inte skulle köra bil hem. Grillad kycklingfilé på spett med rostad potatis och tzasiki satt som en smäck. Det hela avslutades med en kopp cappuccino som pricken över i på en lyckad kväll.

I väntan på varmrätten kan man ju smutta på drycken…

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En helkväll i Borås

  1. Sirkka P. skriver:

    Låter som en väldigt väldigt lyckad kväll. Hälsa Lisbeth.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.