Lång tävlingsdag i vår premiär i Fyrmanna

Ista’n Boule i Jönköping (Hovslätt) arrangerade en tävling med namnet ”Fyrmanna” under två dagar. På söndagen var det V55 som avverkades och för mig var det premiär för upplägget av tävlingen. Man spelade 4 klubb-möten där varje klubbmöte bestod av 3 matcher: två dubblar följt av en trippel där spelaren som stod över kunde få gå in efter tre vändor. Detta upplägg innebar 8 matcher för oss och spelstart var kl 09.30. Vi började mot Ulricehamn där vi fick dagens första förlust följt av ytterligare en förlust mot BVP (Boule Von Platen). Så efter halva dagens spel låg vi sist. I tredje mötet fick vi möta ett ”hemmalag” på IST där vi vann. Även sista matchen vann vi, då mot Ulla Forsbergs lag vilket gav oss en 16e plats. Avslutningen gjorde att vi ändå kunde känna oss nöjda med premiären i denna tävling, dock något trötta efter en lång tävlingsdag.

Lisbeth och Christina kollar när Janne får till ett bra lägg under tredje matchen som gav seger.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.