Framgång vid Sparbankscupen i Ulricehamn

Onsdagen den 20 mars arrangerade Ulricehamns IF boule sin traditionella tävling Sparbankscupen V som spelades i klassen V65MXd och samlade fullt hus, alltså 40 lag och flera på reservplats. Lisbeth och jag startade katastrofalt dåligt då vi i första matchen mötte ULC-laget med Christina Fransson och Ivar Wahl. Vi fick inte till varken lägg eller skott och toppen därpå var när ULC skulle mäta om dom hade fler än 3 klot inne, då Lisbeth missuppfattade läget och trodde det var klart och tog upp sina klot. Därmed en 6:a till ULC. Men som Lisbeth sa: Vi brukar vinna första matchen och sedan spela dåligt. Det kanske blir tvärtom idag. Och det blev det. Vi vann resterande 4 matcher och fick en hedrande 6:e plats, och hade t.o.m. fler egna poäng än segrarna. Hade diffen varit lite bättre kunde det blivit en plats ännu högre upp, men vi var jättenöjda, men trötta efter en hel dags spel.

Hela resultatlistan här

 

Det här inlägget postades i Resultatrapportering. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.