Resultatet från Bogesundsfighten 3 april

Onsdagen den 3 april arrangerade Ulricehamns IF boule Bogesundsfighten i boulehallen på Lassalyckan. Fullt hus fick man vilket innebar 40 lag. Segrande laget bestod av bröderna Efraimsson, Thomas från ULC och Arne från SSÖ. På andra plats kom paret Sirkka och Kjell Petersen efter sin övervintring på Kanarieöarna. Dalsjöfors hade 6 lag med i tävlingen och bäst kom paret Ingalill Gustavsson och Lennart Nilsson som hamnade på den övre halvan efter 3 segrar. Här nedan kan du se hela resultatlistan, tack vare att Göran Carlén välvilligt delgivit mig detta.

Hela resultatlistan ser du här!

 

Det här inlägget postades i Resultatrapportering. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.