Resultat från Lukas Minne V55 i Jönköping

Söndagen den 7 april arrangerade IST sin traditionella 6-mannatävling Lukas Minne, till minnet av en av klubbens stora ideella kraft under många år. Dalsjöfors ställde upp med ett lag, bestående av Ingalill Johansson, Eddy Persson, Lars Andersson, Kjell Engström, Jan Ahlberg och Lars-Göran Axelsson. Varje klubbmöte bestod av tre matcher (singel/dubbel/trippel) och varje matchseger gav 2 poäng, alltså kunde ett klubbmöte ge 6 poäng om man vann samtliga tre matcher. Vi började med 2 segrar i första mötet, likaså i nästa möte vilket då gav oss 8 poäng. I de följande matcherna fick vi dock bara två segrar och gav till slut då 12 poäng och totalt en 13:e plats.

Slutresultat Lukas 2019

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.