Ann-Christin Björklin har lämnat oss

En vän under väldigt många år har gått ur tiden. Den 4 april avled Ann-Christin efter att under flera år kämpat mot sin sjukdom och som till slut blev henne övermäktig.

Ann-Christin och Lisbeth lärde känna varandra när dom började andra klass i Gustav Adolfsskolan i Borås. Första klass gick Ann-Christin i Hökerums skola innan familjen flyttade till Borås och stadsdelen Petersberg. Även som vuxna hade dom kontakt till-och-från, och som gifta hamnade båda vännerna på nybyggda Hulta. Då blev det åter att dom träffades, bland annat genom att starta ett symöte med kontinuerliga träffar. Ann-Christin flyttade sedan från Borås och flera år senare när Karin Hult och Lisbeth gick på en salsa-kurs sammanträffade vännerna igen.

Ann-Christin började spela boule och kom till oss i Hökerums Boule där hon ganska snart deltog i föreningsarbetet inom klubben. Som kassör och ledamot i festkommittén tillsammans med Lisbeth, Karin och Anita Ekunger kunde vi åtnjuta Ann-Christins arbete som hon utförde med stor noggrannhet.

Ann-Christin lämnar ett stort tomrum efter sig och vi kommer alltid att minnas henne som en glad och kamratlig vän.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ann-Christin Björklin har lämnat oss

  1. Gerd skriver:

    Tack för att jag fick veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.