DAL-framgångar i Guldcupen 2019

Den 17 maj (Norges nationaldag) arrangerade Dalsjöfors GoIF Guldcupen 2019 vid banorna i Övrarp. 34 lag kom till start och man spelade i klassen V65d. Nu provade jag (Eddy) att spela tillsammans med min klubbmästarkollega Yngve Dahlbom att ställa upp utanför klubbens KM. Första matchen blev mot Skenes Gudrun Andreasson och Jan-Erik Johansson där vi vann följt av Landvetters Bengt och Lillemor Carlsson där vi hade ledning när signalen gick för full tid. Efter pågående hade vi en ledning med 10-8 med ”plus en” använde Lillemor Carlsson fräckt nog med att lägga in till en vinst med 11-10.

Nu blev vi ”taggade” och vann över (i löpande följd) DALs Leif Lövgren, TRX/SKTs Jan Pedersen och ÅREs Stig Carlsson. Så med 4 vinster och en ”diff” på 22 fick vi en hedrande 3:e plats.

Resultat Guldcupen 2019

Prispallen från Guldcupen 2019: Segrarna Bengt-Åke Andersson och Arne Efraimsson flankerade av till vänster tvåan Jan Ahlberg och Lars-Göran Axelsson och till höger på tredje plats Eddy Persson och Yngve Dahlbom.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.