Dalsjöfors veteraner seriestartade i Skövde

Lördagen den 18 maj kommer samtliga deltagare i distriktets seriespel i Skövde för veteraner aldrig att glömma. Inte för spelets skull, eller det fina arbete som Bonbon arbetade med trots en otrolig motvind – uppifrån i form av väta. Distriktets tävlingskommitté fick mest applåder när man meddelade att man bara skulle spela två klubbmöten istället för tre och spela återstående tre möten till hösten i stället. Tack WDBFs TK!

Dalsjöfors deltog med tre lag i divisionerna 2, 5 och 7.  DALs div 2-lag bestod av Christina och Jan Ahlberg, Inga-Lill Johansson och Yngve Dahlbom, Lars-Göran Axelsson samt Lisbeth och Eddy Persson. Första mötet som blev det blötaste jag varit med om förlorade vi mot Skara med 1-3. Efter lunchen stod Kronäng för motståndet och där lyckades DAL-spelarna nå oavgjort 2-2.

DAL-laget i div 5 kom på 4:e plats med 1 poäng och i div 7 fick vårat lag en 2:a plats genom att ta 4 poäng.

Serietabell div 2

Serietabell div 5

Serietabell div 7

 

Det här inlägget postades i Tävlingsresultat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.