DALs Singel-KM avverkad

Tisdagen den 11 juni spelades KM i dam- resp herr-singel hos Dalsjöfors-klubben. Övrarp var åter platsen för KM man spelade först 4 monradmatcher. Därefter övergick man till sedvanligt slutspel. Sedvanligt var även det välplanerade arrangemanget såväl vad gällde spelupplägg som förplägnad med fikapaus och lunch.

Dags för lunchuppehåll vid Singel-KM 2019.

Vädret var väl inte riktigt på vår sida då vi stundtals blev rätt blöta. Resultatmässigt blev det väl inga överraskningar vad gällde mästartitlarna – damernas suveräna vinnare blev åter Ann-Marie Johansson efter finalseger mot Birgitta Eliasson och på herrsidan blev det Janne Ahlberg som blev klubbmästare efter segern över Tommy Skog.

I mitten klubbmästarna Janne Ahlberg och Ann-Marie Johansson flankerade till vänster av tvåorna Tommy Skog och Birgitta Eliasson (som nu är med på fotot) samt till höger bronsmedaljörerna Leif Lövgren och Birgitta Skog.

Bäst placerade i resp klass ser du här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.