Många lag på Landvetters tävling

10.000:- JAKTEN i Landvetter den 8 juni samlade hela 56 lag, alltså 112 spelare. En välorganiserad tävling i klassen V65 dubbel och man spelade 6 omgångar monrad utan slutspel. På service-sidan hittade man i stort sett allt man behövde: café och restaurangverksamhet, kunnig tävlingsledning inkluderande resultatrapportering m.m. ”Gnällspiken” vill dock ge LAN tipset att jobba på: 1) 2 baja-major till 112 spelare räcker inte, 2) Vägvisning från motet: pappersvimplar som ”böjer sig för vinden” pekade alla åt samma håll, inte alltid den väg man skulle ta, och 3) banorna ”mot skogen” som sluttade så betänkligt att boulespelets tanke ibland kom på skam, särskilt banorna 15-16-17 osv där man kanske inte skulle erbjuda besökarna att spela. Men enligt ”välinformerad källa” så kommer punkt 3) att åtgärdas när marken ”satt sig” och det då är möjligt att göra även dessa banor acceptabla.

Från DAL kom vi två lag och jag hade förmånen att spela med Janne Ahlberg och 3 vinster och 3 förluster gav ändå en hedrande 21:a plats, tack vare blygsamma förluster och stora vinster, vilket gjorde att vår ”diff” var bättre än lagen fram till plats 11 som också hade +13 i diff. Det andra DAL-laget bestod av Leif Lövgren och Inge Perbring som kom på plats 47.

Se hela resultatlistan från Landvetter här!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.