Grattis på silverbröllopsdagen!

Den 24 juni 1994 vigdes vår son Patrik och flickvännen Christa (f Weimann) i Södra Vings kyrka. Ståndsmässig transport med häst och vagn säkert ombesörjt av Alf i Härna följdes av bröllopsfest i brudparets trädgård på Viskabrovägen 2. Många gäster från såväl kamrater under skoltiden som släktingar från när och fjärran, bland annat brudens släktingar från Tyskland, var närvarade och hyllade brudparet.

Och idag, den 24 juni 2019, firar vi brudparets SILVERBRÖLLOP. åter hemma i brudparets trädgård. Nu utökat gäster med parets barn Veronica, Rebecka, William och Evelina med respektive samt barnbarnen Vera och Sigge.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.