Årets ”Stigs Minne” i Skene sig likt

Tisdagen den 30 juli arrangerade Skene Bouleklubb sin numera traditionella tävling ”Stigs Minne”. Och det är inte bara tävlingen som sådan som är traditionell – även vädrets makter som demonstrerar sina variationer: Vill minnas att 2017 blev vi ordentligt blöta då kraftiga regnskurar drabbade tävlingen. 2018 var det en otroligt varm och solig sida som ”drabbade” spelarna. Och så i år – tillbaka till en blöt tillställning som gjorde att man hade med sig minne av blöta kläder och utrustning hem. Och resultatmässigt börjar det också bli en vana: kanonbra spel ända fram till sista mötet: efter 3 av de 4 mötena låg vi på 3:e plats efter tre vinster med 3-2. Laget KIF Mona blev för svåra denna gång och dom fick en andraplats medan vi slutade på 8:e plats. Nu – tre dagar efter tävlingen – är kläder och utrustning torra igen och vi (Lars-Göran Axelsson, Birgitta Eliasson, Ann-Marie och Sture Johansson, åsså jag) får avsluta den negativa traditionen nästa år. En varning till deltagande lag då.

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.