38 lag i traditionell Svenljunga-tävling

Kinds BouleSällskap arrangerade torsdagen den 8 augusti sin tävling KindsCupen 2019. Tävlingen lockade hela 38 lag och man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel. Denna gång deltog jag själv i tävlingen tillsammans med Yngve Dahlbom från vår klubb – Dalsjöfors GoIF Boule. De tre första matcherna gick bra – vi mötte då Roland Karlsson och Majvor Svensson från KIN, Yvonne Lindqvist och Lars Nilsson från TRÅ och Jan-Olof Caspersson och Mona Larsson från KIF. I 4:e matchen fick vi möta Tommy Skog och Jan Ahlberg från vår egen klubb, DAL, vilket gav oss dagens första (och enda) förlust. Sista matchen var mot ett lag från TRÅ (Tråvad). Här började vi otroligt bra men plötsligt kom TRÅ-spelarna igång men dom hann inte ikapp innan matchtiden var till ända. Så fyra segrar av fem möjliga är jag mycket nöjd med och namnen på pristagarna kan du se nedan.

Pristagare Kundscupen 2019

Hela resultatlistan här

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 38 lag i traditionell Svenljunga-tävling

  1. That is an far-out broadside in stimulate up of victory. http://telelasla.tk/3281l

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.