Starkt spel av DAL i seriespelets div 3

17-18 augusti avgjordes div 3 i WDBFs öppna seriespel. Detta var förlagt till Lidköping och DAL hade med sig 4 oavgjorda, en vinst och en förlust från vårmötet i Karlsborg. Höstomgången bestod av 5 möten där ett innebar WO och DAL-laget hade bästa lottningen som stod över med WO-vinst i söndagens sista match.

Man började på lördagen mot mot POM2 där DAL-arna vann med 3-1 och i bara farten tog dom sig an Tibro som gav en 4-0-vinst.

Söndagen startade man mot TRX2 och spelade då oavgjort 2-2. Sista seriematchen var mot Carlsborg, som slutligen blev seriesegrare. DAL fick hedersamma 2-2 efter fyra mycket jämna matcher (9-10, 13-10, 10-9, 7-8). Summan för DAL blev i Lidköping 2 vinster och 2 oavgjorda plus en WO. Imponerande insats!!!

Seriens slut-tabell

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.