DALsjöfors KM i dam- resp herrdubbel 2019

Torsdagen den 15 augusti arrangerade Dalsjöfors GoIF boule klubbmästerskap i dam- resp herr-dubbel. 6 lag ställde upp i damklassen och 10 i herr. Efter samling på morgonen spelade man en omgång för att sedan ta kaffepaus, något som Christina Ahlberg och medhjälpare ordnat, likaså den senare lunchen som deltagarna fick avnjuta. Efter kaffet spelade man ytterligare två omgångar innan lunch. Sedan skulle det vara slutspel och man var inte riktigt på det klara hur man skulle hantera herrklassen med 10 lag. Normalt brukar ju 8 lag gå till slutspel men man valde en annorlunda lösning så alla fick spela åtminstone en match till.

I damfinalen spelade Gun Engström och Birgitta Skog mot Inga-Lill Johansson och Birgitta Eliasson. De sistnämnda spelade tryggt och blev klubbmästare 2019. I herrfinalen var det spännande värre ända in till ”målsnöret” då laget med Lars-Göran Axelsson och Leif Lövgren hade nära till segern men motståndarna Sture Johansson och Lennart Mandrén som stod på 9 tog en 4:a och därmed mästartiteln 2019.

Finallagen samlade efter prisutdelningen: fr.v. damtvåorna Gun Engström och Birgitta Skog följt av dam-mästarna Birgitta Eliasson och Inga-Lill Johansson. Till höger om dessa herrmästarna Sture Johansson och Lennart Mandrén och längst t.h. herrtvåorna Lars-Göran Axelsson och Leif Lövgren.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.