Södra Vings IF är nu med i Sv Bouleförbundet

Hökerum har åter en bouleklubb, detta genom att Södra Vings IF, som tog över Hökerum Boule’s anläggning ”ViskaBoulePlatsen” när klubben upphörde, ansökte om inträde i SBF.

Sedan dess har SVIF haft trivselboule på anläggningen där man tränat och spelat vänskapsmatcher men för att ge dessa medlemmar möjlighet att vara ute och tävla bland sanktionerade tävlingar har SVIF sökt medlemskap i Sv Bouleförbundet och nu fått denna ansökan beviljad.

Så nu kan de ”trivselspelare” som utvecklats under SVIFs verksamhet och vill tävla ”riktigt” lösa licens i SVIF och tävla i alla sanktionerade tävlingar, ja till och med i Svenska Mästerskapet. 2020 kommer detta att arrangeras i Jönköping. Nära och bra för nya SVIF-spelare och övriga föreningar i vår närhet.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.