Borgen Cup har haft avslutning

Årets pristagare, i mitten Kronängs lag som vann, till vänster Dalsjöfors som blev tvåa och till höger laget från Ulricehamn på tredje plats.

Onsdagen den 28 augusti spelades sista omgången i sommarens Borgen Cup. Vid start låg Dalsjöfors på första plats och om laget vann alla 6 matcherna så var totalsegern ganska trolig. På andra plats låg Kronäng på samma poäng men med sämre kvot. Och DAL såg ut att klara det men en förlustmatch med 12-13 i regnet och då Kronäng tog full pott som blev det en hedrande andraplats för DAL. Ulricehamn tog hand om tredjeplatsen.

Dagen började annars väldigt ovisst på grund av vädret – åska och blöta skurar gjorde att man hade ett möte för att bestämma hur man skulle gå till väga. Arrangören hade fått löfte att flytta in i Borås Boulehall men majoriteten av deltagande lag var inte lockade av förslaget. Men det ljusnade i horisonten så man vågade börja spela. Som traditionen bjöd så fick deltagarna fika och som avslutning en lunch följt av prisutdelning. Ingemar Larsson med sina arbetsvilliga medarbetare ska ha en eloge för avslutningens genomförande.

Hela resultatlistan här

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.