DALs veteranlag höstens lag i div 2

WDBFs veteranserier har haft höstsammandrag i Svenljunga den 31 augusti och det var div 2-7 som avgjordes. Dalsjöfors har tre lag med i seriespelet, i div 2, 5 och 7. På grund av ett kraftigt regn en stor del av dagen då vårens sammandrag hölls i Skövde, blev det 3 omgångar i höst istället. DAL-laget i div 2 hade där en blygsam utdelning då man förlorade mot Skara och spelade oavgjort mot Kronäng. Men till Svenljunga kom många grönklädda DAL-are taggade och ute efter revansch. Och det fick man i alla fall i div 2 där DAL-laget fick bästa sammanlagda resultat genom att ta 5 poäng av 6 möjliga. Största skalpen var väl när man i sista mötet slog de slutgiltiga seriesegrarna BON med 4-0. Men det blev långa matcher så det var trötta veteraner som lämnade Svenljunga denna gång. Hade man spelat med systemet vid tidsbegränsat spel med pågående omgång och en till, så behövde det inte bli en maratonupplevelse som det blev med 2 omgångar till. Tävlingsledning och Kinds Boulesällskap ska ha all heder för ett bra jobb och det var trevligt att se övervåningen som var otroligt snygg! Grattis KIN!

Alla tre Dalsjöforslagen behåller sina platser i resp division vilket gör föreningen till en klubb med gedigen spelartrupp.

Här nedan ser vi samtliga DAL-lagens slutplacering i resp serie:

Div 2 slut-tabell

Div 5 slut-tabell

Div 7 slut-tabell

Reservation för ev felskrivning

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.