Dags för nya klot?

Börjar dina bouleklot bli slitna eller känner du att du vill ha en annan storlek, vikt eller mönster? Eller är du ganska ny inom boulespelet och spelar med ”fritidsklot” och känner för att börja tävla i sanktionerade tävlingar som kräver godkända tävlingsklot? Då har jag tre splitter nya satser tävlingklot till ett kanonbra pris.

Du kan naturligtvis inte provspela med dom men känna på dom och upptäcka att storlek och vikt stämmer är OK.  Bifogar en storleksmall som du kan printa ut, men då måste skrivaren leverera en utskrift som inte förvanskar skalan.

Storleksmall bouleklot

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.