Sveriges äldste licensierade boulespelare har lämnat oss

Nils Palmgren när jag besökte honom för min första artikel på hemsidan.

Nils Palmgren var under flera år Sveriges äldste licensierade boulespelare. När jag upptäckte detta uppmärksammade jag Nils på detta och gjorde en artikel om honom är på min hemsida. Jag blev inbjuden till honom i hans hem i Ulricehamn för att ta ett foto på honom och hade dessutom på telefon en utförlig intervju med honom. Han hade även ett hus i Tolkabro (Qvarnsvedjan) och ett sommarställe i Bohuslän.

Jag fick i veckan besked från ULC-ledare att Nils gått bort, 97 år gammal. Och han spelade boule länge och i slutet med hjälp av medspelare som såg till att Nils hade en stol att sitta på mellan kasten.

Se första artikeln om Nils på adressen www.ydde.se/page/16/

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.