30 lag till Dalsjöfors VINTERCUPEN 2019

På Lucia-dagen den 13 december arrangerade Dalsjöfors GoIFs boulesektion sin tävling Vintercupen i Borås boulehall. Det kom 30 lag till spel och man spelade i klassen Veteran 65 Mixdubbel. 5 omgångar monrad utan slutspel. Jag tyckte stämningen var bra i hallen och extra roligt är det när långväga gäster dyker upp och lag som alltmer dyker upp på våra sanktionerade tävlingar. Jag tänker på paret Kjaer från Tranemo och nu även ett lag från Ymer samt lite långväga som t.ex Varberg och Jönköping.

För mig var det premiär att spela tillsammans med Wivi Källberg så det var spännande. Vi började mot ett SSÖ-lag (Roland Larsson och Kerstin Ring). Efter underläge i mitten av matchen hämtade vi upp och vann med 13-10. Nu följde en match mot hallänningarna från Varberg, Birgitta Olausson och Kenneth Johansson (Kenneth tidigare DAL-are). Dom spelar ju nästan på heltid så vi hade nog alla odds mot oss. Men på något sätt hämtade vi upp ett underläge och när signalen gått och vi spelat färdigt så stod det 10-10 på tavlan. Nu vidtog 1 klot per spelare och Kenneths skytte och Birgittas säkra lägg avgjorde till deras fördel (12-10). Denna förlust följdes av ytterligare två (10-13 mot SSÖ Bengt-Åke A o Eva H) och 8-13 mot DAL-arna Ann-Sofie J och Kurt P). I dagens sista match mötte vi Jönköpingslaget IST med Irene Blidberg och Manfred Rönz där vi räddade äran genom seger med 13-8. Så nu har vi klarat av premiären och jag hoppas vi snart får tillfälle att åter kämpa ihop, Wivi och jag.

Se hela resultatlistan här!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.