Fyra jämna matcher i Falkenbergs Vintertrippel

Söndagen den 12 januari arrangerade Falkenberg sin tävling Falkens Vintertrippel, en tävling som samlade hela 40 trippellag. Ett av dessa var från Dalsjöfors: Inge Perbring, Lars Andersson åsså jag. Första motståndet var ett sammansatt lag från Tyringe och D.E. La Boule, där vi hamnade i underläge men hämtade upp, dock inte ända upp, en knapp förlust med 11-13. I nästa match mötte vi ett hemmalag från FFP och föll på mållinjen: förlust med 12-13. Tredje matchen var också ett lag från orten, tillhörande Tullbron och då var vi tydligen riktigt taggade – vann med 13-8. I bara farten (nästan) mötte vi åter ett hemmalag som innehöll en gammal bekant, nämligen Ola Stenbrink. Om mitt minne inte sviker mig så låg vi under med 10-11 när vi på ganska långt avstånd lyckades försiktigt rulla in tre klot. Alltså vinst med 13-11. Inför sista monrad-matchen hade vi alltså 2 vinster med +4 i kvot, och fick möta ett lag från Läjet (ett lag som slutligen hamnade på 11:e plats) och fick poäng i första vändan. Dock ingen mer gång vilket innebar en svidande förlust med 3-13. Kanske behöver vi konditionsträna lite mer än vi brukar göra. Plats 24 plus bra spel de 4 första matcherna gjorde att vi kunde vända hem ganska belåtna i alla fall.

Resultat efter fem omgångar monrad

Resultat efter slutspel

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.