DALs första tävling i år: Månadsfighten

Fredagen den 24 januari arrangerade Dalsjöfors GoIFs boulesektion sin första tävling för i år: Månadsfighten s0m kördes i klassen V65 dubbel, och samlade 32 lag. Man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel. Arrangörsklubben ställde upp med 10 lag och bäst av dessa var Birgitta och Tommy Skog som kom på en hedrande tredje plats. Själv spelade jag med Yngve Dahlbom, som jag brukar spela KM med och det med ganska stor framgång. Denna gång vann vi de första två matcherna – 11-10 mot SSÖs P-O Gunnarsson/Hans Höglin följt av Tranemos Eddy Sjöström och Christer Wahlsten där siffrorna blev 13-10. Tredje matchen blev jobbigare då vi mötte bröderna Andersson (Bengt-Åke och Lars-Gunnar) från SSÖ. Förlust med 6-10 vilket innebar att vi i 4:e matchen fick möta Jan och Erja Lehtonen från SSÖ/KIF och DÅ funkade vårt spel i gammal god stil: seger med 13-2. Men säg den glädje som varar, för storsegern innebar att vi i dagens sista match åter fick möta bröderna Andersson och nu tog åldern ut sin rätt då bröderna vann igen – nu med 5-11. MEN en 12:e plats av 32 deltagande lag är jag nöjd med. Segrare blev BOR-laget Jan-Åke Brandt och Bo Nilsson. Grattis!

Se hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.