Fullt hus vid Sparbankscupen V i Ulricehamn

Lördagen den 22 februari arrangerade Ulricehamns IF Boule sin traditionella tävling Sparbankscupen V (V=vårupplagan) och den samlade fullt hus, alltså 40 lag! Flera ”långväga” gäster kom, bl.a Uddevalla, Falkenberg, Landvetter, Skara, Tråvad för att nämna några. Lisbeth och jag hade tidigt anmält oss, men Lisbeth fick förhinder varför en av våra lagkamrater i knalleserierna – Wivi Källberg – ställde upp till min stora glädje. Trots många jämna matcher fick vi dock bara 2 vinster. Gamla vänner från Skara – Anna-Maria och Ingemar Karlsson – gav oss den mest svidande förlusten. Men efter 5 långa matcher fick vi en hedrande 27:e plats.

Hela resultatlistan ser du här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fullt hus vid Sparbankscupen V i Ulricehamn

 1. Gerd Tunje skriver:

  Får ej fram resultatlisten, ej heller med länken

  GT

 2. Gerd Tunje skriver:

  hej igen
  lyckades med Https:/ wp.me/p66yvm-1tH – länken till slut

  Tack
  GT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.