Ulricehamn vann vinterns InneKnallen 2019-2020

Slutspelet i vinterns InneKnallen blev en triumf för Ulricehamn, som briljerade i hemma-hallen vid Lassalyckan. Klubben la beslag på de 3 första platserna i A-slutspelet och vann B-slutspelet. Visst spelade hemmabanor en viss roll, men Ulricehamnsklubben har verkligen lyckats att få fart på verksamheten. Synd att så många föreningar missar InneKnallen i hallen p.g.a att serien spelas i Ulricehamn. Min åsikt är att det borde vara fullsatt båda slutspelsdagarna, som det en gång var i den gamla – men gemytliga – hallen i Hökerum. Många föreningar  i  och utanför vårt distrikt får nytta av de flitigt spelande Ulricehamnarna på sina tävlingar.

Slutspelet denna gång spelades med de bästa 8 lagen till A-slutspel, följande 8 jag till B-slutspel och de sista 4 lagen spelade en serie där alla mötte alla.

Segrande Ulricehamnslag, fr.v Dinne Svensson, Thomas Efraimsson, Kjell-Ove Svantesson, Egon Ekunger och Mats Molid.

 

Vinnare IK 19-20

 

 

 

 

Det här inlägget postades i InneKnallen, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.