50 år på Fornstigen i Hökerum

Den 1 oktober 1970 flyttade vi från Hulta i Borås till Fornstigen i Hökerum. Vår nya bostad var ett nybyggt Medbergs-hus och vår familj bestod då av Lisbeth och Eddy samt sonen Patrik. Att vi hamnade i Hökerum var naturligt då mina föräldrar byggde en sommarstuga vid sjön Mogden 1956. Jag fick då intresse för idrottsföreningen Södra Vings IF, som lockade oss att bli fast boende på orten. Här fick vi sedan dottern Sandra och sonen Daniel. Bostadsområdet var ju helt nytt så det fanns många kamrater för barnen. Ja, så har det sedan bara fortsatt…

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på 50 år på Fornstigen i Hökerum

  1. Det var ju först 1981 som er favoritson föddes. En lugn och harmonisk kille som aldrig hittade på några hyss. Ett lugnare barn får man väl ändå leta efter? :)-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.