Dags för nya kurser: sbfonline och instruktör steg-1

Wästgöta/Dahls BF inbjuder till två nya utbildningar inom en snar framtid. Det är både utbildning i sbfonline och instruktörsutbildning steg-1. Kursen sbfonline arrangerades i Borås den 27 oktober och nu blir det samma kurs i Vara den 24 november, för att deltagare från den norra delen av distriktet ska ha lätt att komma till kursen.

sbfonline är mest lämplig för de personer som sköter klubbarnas tävlingsadministration och spelarnas licenser. Man får träning i ”att lägga in tävlingar” vid sanktionsansökningar, att göra ändringar i inlagda ansökningar, exportera (printa ut) deltagarlistor när det är dags för tävlingen samt fylla i tävlingsrapport med resultat. Även hur man sköter klubbens licensregister och ändringar i detta behandlas. Naturligtvis har även andra personer nytta av kursen som vill veta hur man ”läser” tävlingskalendern och hur man anmäler sig till tävlingar samt ändrar i redan anmält lag.

Klicka här för att se inbjudan till kursen i sbfonline!

Instruktörsutbildningen Steg-1 hålls i Skara boulehall och vänder sig till personer som vill hjälpa till att utveckla boulen i den egna klubben. Det är en 2-dagars kurs och deltagarna får förslag på praktiska övningar, mental träning och träningspass som deltagarna själva får sätta samman och genomföra. Blir det inte fullt så kommer även andra distrikt att inbjudas.

Klicka här för att se inbjudan till Instruktörsutbildning

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.