Dags för BT-Cupen!

BT-Cupen drar igång den 7 december och att gå ända till final sitter som ett färskt minne från förra året. Denna gång har jag lyckats övertala Lisbeth att spela med mig och vi spelar vårt kvalspel på torsdag den 9 december. Ska bli jätteintressant att se hur detta går. Lisbeth lägger kanonbra så det är ”bara” för mig att hålla rent kring lillen med mina skott. Men det är en tuff uppgift – dom flesta spelarna ”bor” ju i hallen och vi har inte spelat ihop på väldigt länge. Inte ens tränat ihop. Kanske är det bra att inte ha för stora förväntningar utan dra på sig arbetsoverallen direkt…

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.